Haberler

Erzurum haber: Vali Yavuz: "Kocaeli'ye en fazla göç eden şehirlerin başında Erzurum var"

Güncelleme:

Edinilen Erzurum gelişmesine göre Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfını ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Kocaeli'ye en fazla göç eden şehirlerin başında Erzurumlu kardeşlerimiz var. Bu şehirde hem nüfus hem de kültür olarak önemli bir güce sahipsiniz.

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfını ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Kocaeli'ye en fazla göç eden şehirlerin başında Erzurumlu kardeşlerimiz var. Bu şehirde hem nüfus hem de kültür olarak önemli bir güce sahipsiniz. Dolayısıyla bu şehirde ki milli manevi değerlerine bağlı atmosferin devamı konusundaki Erzurumlu kardeşlerimizin önemli bir katkısı bulunmaktadır" dedi.

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal'dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Erzurum'un Türk kültürü için önemli bir yeri bulunduğunu söyleyen Vali Yavuz, "Anadolu'nun Türk yurdu haline dönmesinde ve halen devamında Erzurum'un çok önemli rolü var. Bu anlamda sizleri çok önemsiyor ve seviyoruz. Biz her şehrimizi seviyoruz ama sizlerle ayrı bir muhabbetimiz var ve bu vesileyle bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Kocaeli'ye en fazla göç eden şehirlerin başında Erzurumlu kardeşlerimiz var. Bu yönüyle de bu şehirde hem nüfus hem de kültür olarak önemli bir güce sahipsiniz. Dolayısıyla bu şehirde ki milli manevi değerlerine bağlı atmosferin devamı konusundaki Erzurumlu kardeşlerimizin önemli bir katkısı bulunmaktadır. Bu şehirdeki rolünüzün farkındayız, hizmetlerinizin farkındayız ve devamını diliyoruz. Yapabileceğiniz her çalışmada sizin yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde diğer hemşehri dernekleri, vakıflar, hayır kurumlarımız ve STK'larımızı ziyaret etmeye çalışacağız. Bizim yapabileceğimiz herhangi bir husus olursa kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık" ifadelerini kullandı.

"Kentin kültürüne büyük katkıları var"

Erzurumluların Kocaeli'nin kültürüne büyük katkıları olduğunun altını çizen Vali Yavuz, "Kocaeli Türk kültürünü özümsemiş, Selçuklu ve Osmanlı kültürünü yaşatan kadim şehirlerden bir tanesidir. Bu vesileyle bir kez daha bu güne kadar vermiş olduğunuz katkı ve destekler için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Kocaeli Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title