Haberler

ERÜ şehit ailelerini iftarda buluşturdu

Güncelleme:

Erciyes üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi GastroErü Kulübü, tarafından düzenlenen etkinlikle şehit aileleri ve akademisyenlerin aileleri iftarda bir araya geldi.

Erciyes üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi GastroErü Kulübü, tarafından düzenlenen etkinlikle şehit aileleri ve akademisyenlerin aileleri iftarda bir araya geldi. Turizm Fakültesi GastroErü Kulübü Başkanı Arş. Gör. Mustafa Ülker, "23 Nisan'da şehit çocuklarımızı ağırlamaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz" dedi.

ERÜ Turizm Fakültesinde gerçekleşen iftara, ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü, GastroErü Kulübü Başkanı Arş. Gör. Mustafa Ülker, akademisyenler ve şehit aileleri katıldı. İftar programında konuşan ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlamı neticesinde Turizm Fakültemiz şehit ailelerimizin çocuklarıyla beraber bir iftar düzenledi. Dolayısıyla biz aziz şehitlerimize ne söylesek az, haklarını ödeyemeyiz. Onlar Bu vatan için canlarını feda ettiler. Dolayısıyla aileleri bizim için çok değerli. Erciyes Üniversitesi her zaman şehit ailelerinin yanında olmuştur. Daima da olacaktır. Onları asla unutmayacaktır. Onun için bu programa özveriyle hazırlık yapan Turizm Fakültemizin dekanı başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Turizm Fakültesi GastroErü Kulübü Başkanı Arş. Gör. Mustafa Ülker de "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda şehit çocuklarını ağırladık. Gerçekten çok mutlu ve gururluyuz. Çünkü bu ulusun bağımsızlı uğruna kan dökmüş kıymetli şehitlerimizin emanetleri aslında. Gönül ister ki 365 gün onları burada ağırlayalım. Biz 23 Nisan'da kendi çocuklarımızla aynı zamanda şehit çocuklarımızla birlikte olmak istedik. Onlar için Ramazan olması hasebiyle bir iftar yemeği organize ettik. Sağ olsun kendileri de teşrif ettiler. Gastronomi Kulübü 2014 yılında kuruldu ve kurulduğu günden bu yana çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. Geçtiğimiz aylarda lösemili çocukları ağırlamıştık. Kadınlar Günü'nde, Öğretmenler Günü'nde çeşitli kandillerde etkinliklerimizde oluyor. Bu etkinliklerde bir arada olaya çalışıyoruz. Hem öğrencilerimizle hem paydaşlarımızla elbette bu gibi sosyal sorumluluk projelerine devam etmek istiyoruz. Şehit çocuklarımızı daha fazla ağırlamak istiyoruz. Bu anlamda da çok mutlu ve gururluyuz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik, tiyatro oyununun sergilenmesi ve şehit çocuklarına hediye verilmesinin ardından sonra erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciyes Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

title