Haberler

Erbakan ve Yeni Bir Dünya

Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı vefatının ikinci yılında liderini andı.

Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı vefatının ikinci yılında liderini andı.Çorlu Belediyesi salonunda gerçekleşen programa Erbakan'ı hayırla yad etmek amacıyla vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Programa Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Fethi Pehlivan,SP Kapaklı ilçe başkanı Hasan Karakoç,SP Saray ilçe başkanı Hasan Mısırlı,SP Çerkezköy ilçe başkanı Mehmet Kalyon, SP Malkara İlçe Teşkilat başkanı Sabri Bey, BBP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan,AK Parti Çorlu İlçe Başkan Yard. Kurtuluş Ay,Anadolu Gençlik Derneği Tekirdağ il başkanı Özcan Akçaçakır, AGD Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Bey ve çok sayıda Milli Görüş sevdalısı katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi;Hasret ve özlemle yad ettiğimiz rahmetli hocamızın peşi sıra onun açtığı çığırda yürümeye devam ediyoruz.Bu kutlu yolculukta gelecekten ümit kesmeden,eğilmeden,bükülmeden Sırat-ı müstakim üzre olanlara selam olsun.Programımıza hpşgeldiniz şeref verdiniz.dedi.

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Fethi Pehlivan da yaptığı Selamlama konuşmasında günde en az 40 kere okuduğumuz fatihada yer alan "iyya kenağbudu ve iyya kenestain" ayetinin manasına matuf bir yaşam standartı yakalamak mecburiyetindeyiz.İşte bütün ömrünü bu davaya adamış ve Allah'tan başka hiçbir güce eğilmeyen bir liderin arkasından hayır dualarla anıyoruz. Dedi.

Erbakan Hocamızın mücadelesini anlatan sinevizyon gösterimin ardından kürsüyü Abdullah SEVİM Hocamız aldı.Müslümanların müslümanca yaşamak ve aytei celilede buyrulduğu gibi müslümanca ölmek için mücadele etmeleri lazım.Allahın dini yeryüzüne hükümran olana kadar yine yüce Mevlamızın emrtettiği gibi mallarımızla ve canlarımızla mücadele etmek mecburiyetindeyiz.Bakınız milli ve manevi değerlerimiz ayaklar altın.Fitnevizyon kanallarından ahlaksızlık,namussuzluk çarpık aile içi ilişkiler almakta.sokağa çıktığınızda neredeyse gözünüzü kapamak zorunda kalıyorsunuz.Faize bulaşmamış insanımız kalmamış Muhittin Mah.Cumhuriyet Meydanı Akdeniz İş Hanı Kat 5 ÇORLU GSM: 05448275225 muratvakitci@hotmail.com

durumda.gençlerimiz esrar,içki ve değişik şeytani oyunların kıskacında kıvranıyor.Toplumun mayası aile çatırdıyor.Böyle bir ortamda nasıl müslümanca yaşayıp,müslümanca öleceksin.kıl beşi al maaşı mantığıyla davranamayız.Bu batıl tağuti sistemi dewğiştirmek,yaşamımızı Hakka ayarlamak zorundayız.İşte hiç kimse yokken rahmetli liderimiz Erbakan Hocamız meydanlara çıktığında "esselamu aleyküm kardeşlerim" diyene kadar millet selamı unutmuştu.Dünya Müslümanları birbirini bilmez durumdaydı.tanımaz durumdaydı.İşte Hocamız bir tek çiçekle bahar olmaz diyenlere inat "her bahar bir çiçekle başlar diyerek yılmadan mücadelesine devam etmiş,3 milyon kişin,in omzunda ve şahitliğinde de Rabbisine uğurlanmıştır.İslam birliğini tesis için D-8 hareketini başlatmıştır.Bu D-8 ler tam manasıyla uygulansa daha sonra D-60 daha sonrada D-160 molacak.Bu ülkeler yaşanabilir birer ülke olacak.Kendi kendilerine tam manasıyla yetebilen bu ülkeler dışa bağımlılıktan kurtulup ağır sanayileşmelerini tamamlayıp Türkiyemizin öncülüğünde tekrar "asrın idrakine İslamı söyleteceğiz inşallah.Bu yolda yürümekten başka çaremiz yokkk.Çünkü kurtuluş canımızla malımızla Allah yolunda Allah rızası için mücadele etmekten geçiyor.başka çare yok.Ben sizleri tekrar tebrik ediyorum bu toplantımıza iştirak etmeniz dolayısıyla.Programı tertip eden Çorlu ilçe teşkilatımıza ve emeği geçenlere de ayrıca teşekkürlerimi ifade etmek isterim.Sözlerimi Üstad Necip Fazıl'ın dizeleriyle sonlandırmak isterim ."mehmedim sevinin başlar yüksekte/ ölsekte sevinin eve dönsekte/ san bu tekerlek kalır tümsekte/ yarın elbet bizim elbet bizimdir/ gün doğmuş gün batmış ebet bizimdir. Hepiniz Allah'a emanet ediyorum" dedi.

Saadet partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, konuşmalarından dolayı teşekkür ederek Abdullah SEVİM Hocamıza plaket takdim etti.

Daha sonra Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı iltihaklar dolayısıyla rozet takma töreni gerçekleştirildi. Yeni katılan üyelere İlçe Başkanı Murat Vakitçi Allah sırat-ı müstakimden ayırmasın diyerek rozetlerini taktı Program Toplu fotograf çekimiyle son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title