Haberler

Edremit'te 1. Gençlik Şöleni

Balıkesir'in Edremit İlçesinde Belediye ve Kaymakalık İş Lbirliği ile '1. Edremit Gençlik Şöleni' Düzenlenmesi Kararlaştırıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde belediye ve kaymakalık iş lbirliği ile '1. Edremit Gençlik Şöleni' düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Kaymakam Şefik Aydın ve Belediye Başkanı Yunus Bozbey'in girişimleri ile 23 Nisan'dan sonra 19 Mayıs'ın da şenlik havası içinde kutlanması kararlaştırıldı. 1. Edremit Gençlik Şöleni Faruk Serpil Parkı içerisinde 3 günlük yoğun program akışı ile gerçekleşecek. Etkinlikler, sanatçı Fulden Uras ve İsmail Özkan konseri ile son bulacak.

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, " Bu yıl ilkini düzenlediğimiz çocuk şenlikleri ve gençlik şöleni geleneksel hale getirilerek her yıl büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirilecek. Yaptığımız bu etkinlikler ile halkımızı bir çatı altında toplayarak kaynaştırdık. Birlik ve beraberlik içerisinde neler yapılabileceğini kanıtladık" dedi.

(BT-MŞ) 15.05.2008 17:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title