Haberler

Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 140 Metrekarelik Türk Bayrağı

Dulkadiroğlu Belediyesi, Aslanbey Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi üzerine 140 metrekarelik Türk Bayrağı çalışmasını tamamladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi, Aslanbey Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi üzerine 140 metrekarelik Türk Bayrağı çalışmasını tamamladı.

895 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen yeşil alan düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan 140 metrekarelik Türk Bayrağı anıtında incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duygumuz günlerde bu gibi eserlerin önemi büyük" dedi.

Bayrağın bu milletin ve devletin ruhu olduğu kadar, adaletin, bağımsızlığın, birliğin ve beraberliğin de simgesi olduğunu ifade eden Okay, şunları kaydetti:

"Şairimiz Arif Nihat Asya, bayrak şiirinde bu ruhu ve anlamı en güzel şekilde dile getirmiştir. 'Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, ışık ışık, dalga dalga bayrağım! Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.' diyerek her kelimesinde ayrı bir anlam taşıyan bu güzel esere imza atmıştır. Bizlerde yerel yöneticiler olarak baş tacı ettiğimiz değerlerimizi ilçemize simge yapmaya devam ediyoruz. Şehitlerimiz için inşa ettiğimiz anıtlarımızın ardından bayrağımızı da ilçemize kazandırdık. Aslanbey Mahallemizde bulunan bu güzel yamacı kırmızı, beyaz ve yeşille süsledik. Bu güzel çalışmanın vatandaşlarımız tarafından beğenilmesi ve taktir edilmesi de bizleri son derece memnun etti. Bu gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Anlamlı ve özel eserler inşa etmeye devam edeceğiz."

Kahramanmaraş'a istiklal madalyasının verilişinin yıl dönümünü de kutlayan Necati Okay, "İstiklal madalyası sadece bir simge değil, aynı zamanda bu şehrin kurtuluş ruhudur" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Nihat Asya Kahramanmaraş Necati Okay Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Bakmadan Geçme

İtalya-Arnavutluk maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İtalya-Arnavutluk maçı ne oldu? İtalya-Arnavutluk maçı CANLI izle! (EURO 2024) İtalya-Arnavutluk EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çorum Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çorum Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Erzincan Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Erzincan Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Elazığ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çankırı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çankırı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çanakkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çanakkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bursa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bursa Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bolu Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bolu Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

title