Haberler

Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, Malatya'da

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, Ankara'dan Malatya'ya geldi ve seçim çalışmalarına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, Ankara'dan Malatya'ya geldi ve seçim çalışmalarına başladı.

MHP'nin 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı gösterdiği Makine Yüksek Mühendisi Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, TEDAŞ binası mevkiinde partililer tarafından karşılandı.

Kazancıoğlu, karşılandıktan sonra, konvoy şeklinde parti binasına geçildi. Parti binasında basın toplantısı yaparak; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kazanılacağı söyledi.

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, konvoy halinde karşılamaya gelenlere teşekkür ederek, 30 Mart'ta Malatya Belediyesi'ni kazanacaklarını kaydetti.

Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu ise hizmeti düşüneceklerini ifade edip, Malatya Belediyesi'nin çalışıyormuş gibi göründüğünü iddia ederek, "Meziyet ve mecburiyeti bilmeyen bir belediye anlayışı var" dedi.

Malatya'nın içinde bulunduğu potansiyeli değerlendireceğini söyleyen Kazancıoğlu, kendisine iletilen öncelikli trafik sorununu da çözeceklerini kaydetti.

Belirlenen ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı partideki basın açıklaması sonrasında toplu fotoğraf çektirildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Belediyesi Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

murtaza çakırmurtaza44mhp@hotmail.com:

allahin izniyle senı o koltuğa oturturacağiz yolun ve bahtın açik olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title