Haberler

Dev Yat "Cedar Sea 2" Marmaris'ten Geçti

Uluslararası elmas ve mücevher şirketi Mondera'ya ait olan ve dünyanın en büyük 100 yatı arasında gösterilen Cedar Sea 2, Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Uluslararası elmas ve mücevher şirketi Mondera'ya ait olan ve dünyanın en büyük 100 yatı arasında gösterilen Cedar Sea 2, Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yapan dev yat, vatandaşların ve turistlerin meraklı bakışları altında açığa demirledi. Bodrum'dan gelen lüks yat kumanya ihtiyacını karşıladıktan sonra Mavi tur seyrine kapsamında Göcek'e gitmek üzere demir aldı. Lüks yatta, kimlerin bulunduğu konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Mega yat sınıfında dünyanın en büyük ve lüks yatları arasında 75'nci sırada gösterilen Cedar Sea 2'nin oldukça lüks bir şekilde döşendiği, içinde çalışma ofisleri, jakuzi bulunduğu ve muslukların altından ve bir çok eşyanın ise mücevherlerle süslenmiş olduğu bilgisi verildi.

Yaklaşık 80 metre uzunluğunda, bin 5 groston ağırlığındaki yatın, 1986 yılında Hollanda'da yapıldığı ve Cebelitarık bayraklı olduğu belirtildi. Bir çok devlet adamına ve ünlü isme evsahipliği yapan yatta, eski Rusya Devlet Başkanı Boris Yeltsin, şarkıcı Chritina Aguillera, oyuncu Carmen Electra ve Monaco Prensi Albert'ın de aralarında bulunuğu birçok tanınmış isim için partiler düzenlendiği ifade edildi.

SICAKTAN BUNALAN TURİSTLER MAVİ TURA AKIN ETTİ

Öte yandan Marmaris'te hava sıcaklığının 41 dereceye çıkması üzerine sıcaktan bunalan turistler mavi tura çıkmak için günübirlik gezi tekneleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İlçede tatil yapan turistler sabah saatlerinde kavurucu sıcaklardan korunmak için yat limanında ki günübirlik gezi teknelerine koştu. Turistlerin en fazla ilgi gösterdiği etkinlik olan Mavi Yolculuğa katılan çoğunluğu İngiliz ve Rus, turistler, Marmaris'in mavi koylarında denize girerek serinlemeye çalıştı.Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sıcak havanın Marmaris'te hafta sonu da etkili olması bekleniyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Bodrum Göcek Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title