Haberler

Denizli'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ilçe gezileri sırasında tespit edilen toplam 320 kilometrelik yolun yaklaşık 150 kilometresi asfaltlandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ilçe gezileri sırasında tespit edilen toplam 320 kilometrelik yolun yaklaşık 150 kilometresi asfaltlandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ilçe gezileri sırasında bir çok köy, ilçelere bağlantı sağlayan yollarda sorun yaşadıklarını ifade ederek, asfaltlama taleplerini iletti. 30 Mart'ın ardından Başkan Zolan'ın talimatıyla harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı da, 19 ilçedeki 100 mahallede, 320 kilometreyi bulan köy yolunun asfaltlanacağını belirleyerek, çalışmalara başladı.

Mahalleye dönüşen köylerin, bağlı olduğu ilçelere daha rahat ulaşımı için başlatılan çalışmalar kapsamında, bugüne kadar yaklaşık 150 kilometrelik yol asfaltlandığı, kalan 170 kilometre yolun ise hava şartlarıyla ilgili bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda Kurban Bayramı'na kadar bitirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart'tan önce düzenledikleri ilçe gezilerinde, köy köy, mahalle mahalle, belde belde kentin her noktasına ulaşmaya çalışıp, vatandaşların dertleriyle dertlendiklerini kaydetti. Ziyaret ettikleri her noktada büyükşehirin kazanımlarını anlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, bunun yanında vatandaşların ihtiyaçlarını da tespit ettiklerini belirterek, 30 Mart'ın ardından öncelik sırasına göre tüm ihtiyaçları yerine getirmek için çalışmaların başladığını söyledi.

Özellikle mahalle statüsüne dönüşen köylerdeki sıkıntıların başında ilçelere bağlantı yollarındaki eksiklikler olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Büyükşehir ile birlikte Denizli merkezde ne varsa mahallelerimizde, köylerimizde, ilçelerimizde de aynısı olacak dedik. Verdiğimiz tüm sözler yerine getirilecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hep birlikte daha güzele ulaşmak için, bize duyulan güveni boşa çıkarmayıp, gece gündüz vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title