Haberler

Çocuklar ve Gençlerden Yıl Sonu Gösterileri

Altındağ Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nde çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar ve gençler, yıl sonu etkinliğinde sahne aldı.

Altındağ Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nde çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar ve gençler, yıl sonu etkinliğinde sahne aldı. Ailelerinin ilgiyle izlediği gösteriler bol bol alkış aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Altındağ Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nin yıl sonu etkinliği, Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda yapıldı. Merkezde yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar ve gençler, hünerlerini sergileme fırsatı buldu. Gösterilerden önce, satranç turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi. Farklı yaş gruplarında ilk üçe giren sporculara ödüllerini, Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek verdi. Daha sonra merkezde eğitimlere katılan gençler sahne aldı. Hazırladıkları birbirinden ilginç ve eğlenceli gösterilerle izleyenlerin yüzünü güldüren çocuklar bol bol alkış aldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Altındağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title