Haberler

Çobanlık Yapan Kadına İçme Suyu Sürprizi

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekipleri, Demre'de çobanlık yapan kadını, kendisine haber vermeden evine içme suyu hattı döşeyerek sevindirdi.

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekipleri, Demre'de çobanlık yapan kadını, kendisine haber vermeden evine içme suyu hattı döşeyerek sevindirdi.

Yavu Mahallesi'nde çobanlık yaparak geçimini sağlayan 68 yaşındaki Zeynep Kocakaya, evine içme suyu getirilmesi için ASAT'a başvuruda bulundu. Kadına başvurusu için olumsuz yanıt verilmesine rağmen ekipler, sürpriz yapmak üzere çalışmalara başladı.

Antalya Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Koordinatörlüğü ekipleri, Kocakaya'nın evine 400 metreden içme suyu hattı döşedi. Evinin önüne kadar gelen hattı gören Kocakaya, büyük şaşkınlık yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "Şehirde ne varsa kırsalda da o olacak" sözünden hareket ettiklerini söyledi.

ASAT ekiplerinin çalışmaları sonucu 400 metre hat döşeyerek Kocakaya'ya su ulaştırdıklarını belirten Sertbaş, "Teyzemizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title