Haberler

CHP Şehitler İçin Mevlit Verdi

Güncelleme:

CHP Denizli İl Teşkilatı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında İlbade Mahallesi'nde bin 500 kişilik yemek hayrı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Teşkilatı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında İlbade Mahallesi'nde bin 500 kişilik yemek hayrı yaptı.

Çanakkale şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında CHP Denizli İl Örgütü İlbade Mahallesi'nde Çanakkale Şehitleri için mevlit okuttu. CHP İlbade Mahalle Temsilciliği tarafından sokakta organize edilen mevlitten sonra bin 500 kişiye yemek verildi. İlbade Mahallesi'ndeki etkinliğe CHP İl Başkanı Mehmet Ali Orpak, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP bayraklarının konulmadığı etkinlik hakkında bilgi veren CHP İlbade Mahalle Temsilcisi İsmail Sert, "İlk defa CHP olarak böyle bir etkinlik düzenliyoruz. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında bugün bin 500 kişilik yemek hayrı verdik. Amacımız toplumun tüm kesimini kucaklamak ve önemli günlerimizi birlikte kutlamaktır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Denizli Yerel Haberler

title