Haberler

Cbü Salihli Myo'da, "Kendini Keşfet" Semineri

Cbü Salihli Myo'da,

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu'nda (Myo) Öğrencilere Yönelik "Kendini Keşfet" İsimli Kişisel Gelişim Semineri Verildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) öğrencilere yönelik “Kendini Keşfet” isimli kişisel gelişim semineri verildi.

CBÜ'ye bağlı 12 meslek yüksek okulunda verilecek olan seminerin ilki Salihli MYO'da yapıldı. Seminere Okul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Nurettin Gülmez, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konuşmacı Danışman-Yazar Erdem Karagöz'ün katıldığı seminer yaklaşık 2 saat sürdü. Karagöz; “Her şey beyinde başlar, beyinde biter. Farklılık oluşturmak için bedel ödemek gerekir. Yaşamda her şeyin başı stres ile başlar. Sınırlarınızı kaldırın ve kendinizi tanıyın." dedi. Öğrencilere beyin jimnastiği yaptıran Karagöz, akıcı anlatımı ve soru cevap şeklinde yaptığı seminerde öğrencilerden tam not aldı.

Vestel Manisaspor, Manisa Belediyesi, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, CBÜ gibi referanslarla pozitif yaşam danışmanlık hizmeti veren Erdem Karagöz'ün seminerinin sonunda öğrencilere sertifika ve Karagöz'ün "Asla Vazgeçme” adlı kitabı verildi.

(ES-ÖA)

03.11.2007 16:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });