Haberler

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu 440 Mezun Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Meslek Yüksekokulu'nda 3 bölümden toplam 440 öğrenci mezun oldu. Törene; Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Baş Savcısı Mehmet Emin Kurt, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halis Ölmez, Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, işadamları, dekanlar, öğretim üyeleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Tören, Okul Birincisi Nazım Bektaş'ın konuşmasıyla başladı. Ardından Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Temiz yaptığı konuşmada, "240 öğrencisiyle eğitim öğretime başlayan okulumuz bugün bin 300 öğrenciye ulaşmıştır. Bugün gördüğünüz gibi 440 öğrenci mezun veriyoruz. Okulumuz hızla büyüyen şehrimizin ara eleman açığını karşılayabilmektir. Sizler asla mesleğinizi küçümsemeyiniz ve sürekli kendinizi geliştiriniz. Sizleri yetiştiren fedakar ailelerinize teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm öğretim elemanlarımızı ve çalışanlarımızı kutluyorum. Hayatınızda başarılar dilerim" diye konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "İlçemizde yaptığımız en iyi işlerden biri yüksek öğrenim adına yaptığımız fakülteler ve meslek yüksekokullardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm aileleri kutluyorum. Mezun olan arkadaşlarımıza hayatta başarılar diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan ise, "Bu ülkenin enerjisi siz gençlersiniz. Şu andan itibaren önünüze yeni bir yol açıldı. Bundan sonraki bu hayat yolunuzda ülkenize ve ailenize faydalı bireyler olmanızı diliyorum. Yolunuz açık olsun, başarılar" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren, Okul 1.'si Nazım Bektaş, Okul 2.'si Ferhat Çelik ve Okul 3.'sü Hatice Yazıcı'ya protokol üyeleri mezuniyet belgelerini verdi. Diğer mezunların da belgelerini almalarının ardından tören, keplerin havaya atılmasıyla son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hüseyin Dündar Hüseyin Akan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title