Haberler

Canik'te Karne Heyecanı

Canik'te 2013-2014 eğitim döneminin yarı yılını tamamlayan ilkokul, ortaokul ve lisedeki 17 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Canik'te 2013-2014 eğitim döneminin yarı yılını tamamlayan ilkokul, ortaokul ve lisedeki 17 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Öğrenciler okullarında düzenlenen törenlerde karnelerini alırken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Türk Telekom Lisesi, Canik Fatih İmam Hatim Orta Okulu, Fatih Ortaokulu ve 100. Yıl İlkokulu'nda düzenlenen karne törenlerine katıldı. Canik Kaymakamı İlhan Turgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı törende öğrenciler Başkan Genç'e sevgi gösterisinde bulundu. Karne dağıtan ve öğrencilerin heyecanına ortak olan Genç, "Amacımız çocuklarımızı yarınlara hazırlamak. İyi bir gelecek için çalışıyoruz" dedi.

GELECEĞİN BÜYÜKLERİ

Canik'teki dört okulda öğrencilerin karnelerini dağıtan Başkan Genç, öğrencilerle yakından ilgilenirken, onlara nasihatlerde de bulundu. Gençleri çok sevdiğini ve önemsediğini belirten Başkan Genç, "Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir" diye konuştu.

"CANİK'TE EĞİTİM KALİTESİ ARTTI"

Canik'te eğitimin kalitesinin her geçen gün arttığını da belirten Başkan Genç, şunları söyledi: "Sizler için ne kadar yatırım yapsak azdır. Çünkü sizler ülkemizin aydınlık geleceğisiniz. Sizler de bu bilinçle kendinizi en iyi şekilde hayata hazırlamak ve yetiştirmek zorundasınız. Kendinizi her yönden geliştirirseniz ancak diğer bölgelerdeki öğrencilerle yarışır hale gelirsiniz. Bu nedenle üç ayaklı olan eğitimde yerel yönetimler olarak biz üzerimize düşeni yerine getirmeye çalıştık. Sizler de öğrencilik bilinci ile üzerinize düşeni yaparsanız, başarı kendiliğinden gelecektir. Bundan kuşkum yok."

Daha sonra Başkan Genç, öğrencilerin karnelerini dağıttı. Öğrencilerin sevgi gösterisinde bulunduğu Genç, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Telekom Osman Genç Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title