Haberler

Çakırözer'in Esnaf Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Milletvekili adayları Metin Tomsuk ve Erdal Çakıcıer, CHP Tepebaşı ilçe örgütü ve Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Meryem Açıkgöz'ün de eşlik ettiği ziyarette Çakırözer, esnafların ekonomideki yerinin asla küçümsenmemesi gerektiğini ifade etti. Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi'ndeki esnafları tek tek ziyaret eden Çakırözer, "Esnaflarımız mahallede ilk akla gelen, güvendiğimiz, mahalle hakkında en iyi bilgiye sahip kişilerdir. Mahalleye ilk kez gelenler adres sormaya esnafa giderler. Esnaflarımızın bu güvene layık olduğunu ahilik kültüründen gelen güzel ahlakları ile göstermektedirler. Biz de esnaflarımızın kültürümüzdeki önemli yerinin farkındayız. İktidarımızda sizlere sadece mali değil stratejik destek de sağlayacağız. Sosyal Güvenlik Destek Primini tamamen kaldıracağız. Çok düşük faiz oranları ve uzun vadeler ile kira öder gibi kendi dükkanınıza sahip olabileceksiniz" dedi.

KAT ARTIRIMI KOMİSYONDA

Yeşiltepe Mahalle sakinlerinin kat artırımı konusunda taleplerini iletmeleri üzerine Çakırözer, "Konu Tepebaşı Belediye Meclisi gündemindedir. Oybirliği ile komisyonlara sevk edilmiştir. Halkımızın mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesi için hem belediye başkanları hem de milletvekilleri seferberiz" dedi.

OKEYE DÖRDÜNCÜ OLDU

Çakırözer, ziyaret esnasında girdiği bir kahvede okey masasına da oturarak CHP'nin iktidar programını vatandaşlarla okey oynarken anlattı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Utku Çakırözer Eskişehir Yeşiltepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title