Haberler

Bir Ayda 4 Kültür Merkezi

Güncelleme:

Yakup Odabaşı, "Her mahalleye bir kültür merkezi projesi" kapsamında bir ayda dördüncü kültür merkezinin temelini Yavrucuk'ta attı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nda her mahalleye bir kültür merkezi projesi kapsamında bir ay içinde Koparan, Selametli, Hacımuratlı'dan sonra Yavrucuk Kültür Merkezi'nin temelini törenle attı.

Yavrucuk Mahallesi Kültür Merkezi'nin temeli Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Mahalle Muhtarı Yaşar Büyükbalcı ile birlikte attı. Temel atma töreninde vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

"ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, temel atma töreninde yaptığı konuşmada Yavrucuk'un ilçenin kıymetli bir mahallesi olduğunu belirterek "Gölbaşı'na hizmetle vazifelendirildiğimiz günden bu yana, ilçemizin her köşesine hizmet götürebilmek adına, tüm ekiplerimizle gayret ediyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden ilçemizi, marka kent ölçülerine taşıyabilmek için, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yüce Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle, Gölbaşımızın çağdaş bir kent olma yolunda hızla gelişimini sağlıyoruz. Yavrucuk mahallemizde de özverili çalışmalara imza attık" dedi.

Yeni yollar açtıklarını, asfalt çalışmaları yaptıklarını, mezarlık, cami ve okulun bakımlarını yaptıklarını, Ankara'ya örnek bir kurban alanı oluşturduklarını bildiren Başkan Odabaşı, daha sonra şunları söyledi:

TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK

"Şimdi de söz verdiğimiz bir hizmeti kültür merkezini gerçekleştirmek için bir araya geldik. Yavrucuklu hemşehrilerimizin düğünlerinde, cenazelerinde ve tüm özel günlerinde güvenle kullanacakları, Yavrucuk'a yakışır kültür merkezimizin temelini atıyoruz.

275 m2'lik kullanım alanı bulunan ve içerisinde bulunan muhtarlık, ofis, mutfak ve taş avlusuyla tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte olan kültür merkezimiz, tüm hemşehrilerimizin özel anlarına tanıklık edecek.

Çok kısa bir sürede yapımını tamamlamayı hedeflediğimiz kültür merkezimizin, hepimize hayırlı uğurlu olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederken, daha nice güzel hizmetlerimizin açılışlarında da birlikte olmak ümidiyle, bu temeli atıyoruz."

Temel atma törenine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yakup Odabaşı Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title