Haberler

Bingöl Özel İdaresi Araç Filosunu Genişletti

Bingöl Özel İdaresi’ne, yol çalışmaları ve karla mücadelede kullanılmak üzere yaklaşık 4,5 milyon TL değerinde 3 kepçe, 2’şer ekskavatör ve greyder, 5 kamyon, birer çekici ve silindir alındı.

Bingöl Özel İdaresi'ne, yol çalışmaları ve karla mücadelede kullanılmak üzere yaklaşık 4,5 milyon TL değerinde 3 kepçe, 2'şer ekskavatör ve greyder, 5 kamyon, birer çekici ve silindir alındı.

Uydudan arıza takibi yapılabilen kepçeler ve ekskavatörlerin teslim törenine katılan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, hizmete durmadan ve yorulmadan devam edileceğini söyledi. Köşger, "Şehirde yapılan hizmetin ilçelerimizde ve köylerimizde de olması için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu hizmetlerin yapılmasında araç ve ekipmanlar çok önemli. Biz de bu anlamda Bingöl'ümüzde yıpranmış, verimlilikten düşmüş artık çalışmayacak vaziyette olan araçlarımızın yerine yeni araçlar aldık. İlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title