Haberler

Bilecik Belediyesinden 350 Kursiyere Sertifika

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından müzik kurslarına katılan 350 kursiyere sertifikaları verildi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından müzik kurslarına katılan 350 kursiyere sertifikaları verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde keman, yan flüt, bağlama, ud, ney ve gitar dallarında eğitim alan kursiyerlerin sertifika töreninde, belediye olarak güzel ve başarılı bir kurs dönemini tamamladıklarını belirterek, 12 yıllık süre zarfında 4 bin kursiyerin sertifika aldığını bildirdi.

Bilecik'i "ilklerin şehri", birlik ve beraberlik ile sevgi ve kardeşliğin hamurunun yoğrulduğu topraklar olarak ifade ettiklerini belirten Yağcı, şöyle konuştu:

" Bilecik'i, her platformda tanıtacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yeni Türkiye yarışında Bilecik üzerine düşeni en güzel şekilde yapıyor. Belediye olarak, sanatçı ve bu işe gönül vermiş kardeşlerimizin gayretiyle 'Bilecik için söyle' adlı klibin ikincisini hazırladık. Şehrimizin turizm ve tanıtımı başta olmak üzere ili, ilçeleri, beldeleri ve köyleriyle birçok yönden tanıtacak güzel bir çalışma oldu. İnşallah Yeni Türkiye'de ülkemiz muassır medeniyetler seviyesine çıkma yarışında iken biz de Bilecik olarak bu yarışta en iyi yeri almaya gayret ediyoruz. Çok büyük mesafeleri birlikte açtık. İnşallah gelecek zaman diliminde geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla ilerleyen marka şehir Bilecik'i oluşturma hedefimizi de hep birlikte gerçekleştiririz."

Yağcı, konuşmasının ardından kursiyerlere, sertifikalarını verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Şeyh Edebali Selim Yağcı Türkiye Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title