Haberler

Beylikdüzü'nde Hıdırellez Coşkusu

Beylikdüzü’nde Hıdırellez renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü'nde Hıdırellez renkli görüntülere sahne oldu. Gürpınar Çınarlı Kahve'de gerçekleşen şenlikte dilek ve isteklerini ağaçlara asan vatandaşlar, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Hıdırellez ateşinin de yakıldığı programı Beylikdüzü Belediyesi ile Beylikdüzü Gürpınar Trakyalılar ve Rumeliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği düzenledi. Şenliğe katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sağlık, mutluluk, huzur ve milletçe beraberlik diledi.

Türklerin Orta Asya'dan bu yana sürdürdüğü Hıdırellez şenlikleri, Beylikdüzü'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi ile Beylikdüzü Gürpınar Trakyalılar ve Rumeliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği etkinlikte vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Gürpınar Çınarlı Kahve'de gerçekleşen Hıdırellez Şenliği'ne Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da katıldı. Hıdırellez ateşini vatandaşlarla beraber yakan Başkan İmamoğlu, ateşin üstünden atlamayı da ihmal etmedi. Oyun havaları ve halaylarla bir düğün havasında süren etkinlikte vatandaşlara patlamış mısır ve pamuk şeker gibi çeşitli ikramlar da yapıldı.

"Huzurumuzu Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmez"

Baharın karşılanması anlamına gelen Hıdırellez'de dileklerin gerçekleştiğine dileklerin gerçekleşeceğine inanan vatandaşlar, dilek ve isteklerini ağaçlara astı. Dilek ağacına ümitlerini asan Başkan İmamoğlu, "Sağlık, mutluluk, huzur, milletçe beraberlik ve en güzel kent Beylikdüzü olsun" yazdı. Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada kadınların şenliğe yoğun atılımlarına atıfta bulundu ve "Kadınların mutlu olduğu ülke mutlu olur. Sizin yüzünüzün gülmesi bizim de kalbimizin gülmesi anlamına geliyor" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarıyla konuşmasını sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kimsenin bizim huzurumuzu bozmaya gücü yetmez. Bu ilçe dayanaşma içinde güzelleşmeye devam ediyor. Zenginlik; mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmaktır. Burada yaşayan herkese kendini dünyanın en zengin insanı olduğunu hissettirin ve en önemlisi bu ülkenin ilkelerine ve Mustafa Kemal'e sonuna kadar sahip çıkın." dedi ve şenlik boyunca vatandaşlarla beraber eğlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Hıdırellez Gürpınar Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title