Haberler

Bayramda Mersin'de Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da belediye otobüslerinde yolculardan ücret almayacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda da belediye otobüslerinde yolculardan ücret almayacak. Mersin- Taşucu arasında sefer yapan belediye otobüsü de bayram boyunca ücretsiz olacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nı önlemlerini aldı. Büyükşehir Belediyesi, bayramda ücretsiz otobüs seferleri, mezarlıklardaki denetimleri, cenaze hizmetleri, itfaiye ekipleri ve çağrı merkezi ile vatandaşa hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin önemli bazı birimleri, acil durumlarda vatandaşların şikayetini dinleyerek, müdahalede bulunacak. Mersinliler acil durumlarda belediye ile ilgili şikayetler için "153", itfaiye için "112", cenaze hizmetleri için "188" hattını arayabilecek. Özellikle acil durumlar karşısında alarmda olacak nöbetçi ekipler, bayram boyunca dönüşümlü olarak görev yapacak.

Ayrıca zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güven içinde kabir ziyaretlerini yapabilmeleri için kent mezarlıklarında yapacağı denetimleri arttırdı. Zabıta ekipleri dilenci, sahte hoca gibi halkın duygularını sömüren tacirlere izin vermeyecek. Bayramda 24 saat görev yapacak olan temizlik ekipleri de mezarlıklar, otogar, piknik ve mesire alanları başta olmak üzere bayram boyunca kentin temizliği için çalışacak.

ARİFE GÜNÜ VE BAYRAMDA BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

Mersinliler, arife günü ve Ramazan Bayramı boyunca belediye otobüslerinden de ücretsiz yararlanacak. Vatandaşlar, otobüslerden sadece kentin merkezi yerlerinde değil, tüm köy ve ilçe seferlerinden de ücretsiz yararlanacak. Bayram tatilinin gelmesi ile birlikte sahil ilçelerine talep gösteren vatandaşlar, bayramda 170 numaralı hat ile yine ücretsiz olarak Mersin'den Taşucu'na seyahat edebilecek. Taşucu'na belediye otobüsü iki saatte bir hareket edecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Taşucu Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

arife günü ve arifeden birgün önce el kaldırdım durmadı doluda degildi

0
0
yanıtYanıtla
umit umit:

Mukemmel bir haber bu.. tatile gelmistim mersine super oldu bu ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title