Haberler

Başkan Özcan Turan Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları inceledi

Güncelleme:

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Turan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Turan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen yol yenileme, bakım, onarım ve tadilat faaliyetlerini yerinde inceleyerek çalışmaların ivedilikle tamamlanması talimatı veren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sabah mesaisine Turan Mahallesi'nde başladı. Turan Mahallesi Kapalı Pazaryeri ile Nazilli Anadolu Lisesi arasında kalan ve yoğunluğun fazla olduğu bölgede deforme olan eski yolun tamamen kazınarak parke taşı döşeme işlemlerinin yürütüldüğünü kaydeden Başkan Özcan, mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

Yaklaşık bin metrekare alanda yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Nazillimizin merkez mahallelerinde yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Turan Mahallemizde altyapısı tamamlanan tüm alanlarda yenileme faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Kıbrıs Caddemiz ile kesişen Fevzi Çakmak Caddemizdeki zamanla deforme olan ve kullanılmaz hale gelen eski asfalt yolumuzda iş makinaları ile kazıma işlemi yapıldı. Parke taşı döşeme işlemlerinin tamamlanmasının ardından bir yolumuzu daha trafiğe açacağız. Nazillimize hayırlı olsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fen İşleri Müdürlüğü Kürşat Engin Özcan Fevzi Çakmak Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title