Haberler

Başkan Memiş, Asfalt Çalışmaların Yakından Takip Ediyor

Bayburt’ta tamamlanmak üzere olan altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaları düzeltmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bayburt'ta tamamlanmak üzere olan altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaları düzeltmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Vatandaşların ulaşımlarını daha rahat yapabilmelerini sağlamak amacıyla belirli bir program dahilinde asfalt uygulamalarını yürüten fen işleri ekiplerinin uygulama yaptıkları Kadızade Mahallesi ve Mehmet Çelebi Mahallesinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla beraber yaya ve araç ulaşımının rahatladığı bu notalarda Belediye Başkanı Mete Memiş incelemelerde bulundu.

KALEARDI MAHALLESİNDE DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

Asfalt uygulamalarının tamamlandığı mahallelerde incelemelerini tamamlayan Başkan Memiş buradan çalışmaların devam ettiği Kaleardı Mahallesine geçti. Buradaki çalışmaları da bir süre takip eden Başkan Mete Memiş ekiplerden bilgi aldı. Belirli bir program dahilinde asfalt çalışmalarını yürüten fen işleri ekipleri acil ihtiyaç duyulan yollarda faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mete Memiş Bayburt Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title