Haberler

Başkan Kerimoğlu, Kız Öğrenci Misafirhanesini Ziyaret Etti

Bakırköy Belediyesi Türkan Saylan Kız Öğrenci Misafirhanesi’ni ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Derslerden arta kalan zamanlarınızdaki kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetleriniz için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Bakırköy Belediyesi Türkan Saylan Kız Öğrenci Misafirhanesi'ni ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Derslerden arta kalan zamanlarınızdaki kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetleriniz için her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, eşi Ömür Kerimoğlu ile beraber 184 öğrenci kapasiteli Bakırköy Belediyesi Türkan Saylan Kız Öğrenci Misafirhanesi'ni ziyaret etti. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bakırköy Şube Başkanı Gülser Alparslan'ın da katıldığı ziyarette kızlara hitaben bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi:

"Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizim sizlerden temel beklentimiz; sağlığınıza dikkat etmeniz ve derslerinizde başarılı olmanızdır. Sizler; bize Anadolu'nun pek çok köşesindeki ailelerimizin emanetisiniz. Çekirdek ailenizden buraya büyük Bakırköy ailesine geldiniz. Sizleri eğitim hayatınızın sonuna kadar en iyi şartlarda misafir etmek bizim asli görevimizdir. Hayatını hastalarına ve kız çocuklarının eğitimine adayan rahmetli Türkan Saylan hocamızı da rahmetle anıyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda; engelliler, kreş çocukları, yaşlılar ve siz gençleri hep ön planda tutuyoruz."

Başkan Kerimoğlu, "Derslerden arta kalan zamanlarınızdaki kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetleriniz için her türlü desteği vermeye hazırız. Sizleri; evdeki çocuklarımdan farklı görmüyorum. Sizler de bizim evladımızsınız. Eğitim hayatınız bittiğinde Bakırköy ile ilgili güzel anıları, arkadaşlıkları paylaşmanızı diliyorum. Kız öğrenci misafirhanemizde asıl olan sizler ve sizlerden sonra gelecek olanlardır. Ben de dahil buradaki çalışanlarda gelip geçicidir. Bir de son olarak uyarıda bulunmak istiyorum; hepinizin başımızın tacı olan farklı siyasi düşünceleriniz olabilir. Düşünce ve ifade özgürlüğünüzü kullanın ama sakın hukuk dışı, meşru olmayan zeminlerde bulunmayın" diye konuştu.

Başkan Kerimoğlu'nun konuşmasının ardından kız öğrenciler Başkan Kerimoğlu'na daha yaşanabilir bir misafirhane için önerilerde bulundular. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Kerimoğlu Türkan Saylan Bakırköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title