Haberler

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Açıklama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Tabip Odası’nın bu yılki Tıp Bayramı programında Büyükşehir Belediyesi’nin hatırlanmaması konusunda açıklama yaptı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Tabip Odası'nın bu yılki Tıp Bayramı programında Büyükşehir Belediyesi'nin hatırlanmaması konusunda açıklama yaptı.

Tabip Odası'nın aynı zamanda bir hekim olmasına rağmen şahsını dikkate almamasının kabul edilebileceğini ancak Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin tüzel kişiliğinin hatırlanmamasının kabul edilemez olduğunu dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, "14 Mart 2015 Tıp Bayramı münasebetiyle 13 Mart 2015 öğleden sonrasına kadar Trabzon Tabip Odası'nca 13-14 Mart tarihlerinde düzenledikleri Tıp Bayramı kutlama programına ilişkin sözlü veya yazılı herhangi bir davet olmamasına rağmen 13 Mart 2015 günü öğleden sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi özel kalemi Tabipler Odası'nı arayarak durumu hatırlatmış, bunun üzerine de Tabip Odası'nca sadece kutlama programı metni Büyükşehir Belediyesi'ne fakslanmıştır. Bu metinde de herhangi bir ön yazı veya davet yapılmamıştır. 7 yıldır Trabzon Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğüm süre zarfında böyle bir durum ile ilk defa karşılaştım. Belki bu durum son meslek odası seçiminden sonra yeni oluşan Tabip Odası yönetiminin düzenlediği ilk tıp bayramı organizasyonu oluşundan kaynaklanmış olabilir. Hayatımda hekim meslektaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarının sorunlarına koşmuş bir hekim olarak, karşılıklı saygı ve deontolojinin hatırlanamamasını şahsım için kabullenebilirim fakat her zaman sağlık çalışanlarının hizmetini kolaylaştırmaya gayret etmiş olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin tüzel kişiliğini dikkate almamaları kabul edilemez. Bununla beraber Tabip Odası'nın kurumlar yönünden gerekli hassasiyeti bundan sonra göstermesini beklerim" dedi.

Gümrükçüoğlu, "13 Mart 2015 sabahı hastanelerin tümüne gönderdiğim ve bu mukaddes mesleğin mensuplarına çektiğim mesajla hepsini tekrar selamlıyorum; 'Hayatlarının her anında fedakarlıkla çalışıp, insanlığa hizmet eden sayın meslektaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tıp Bayramı 14 Mart Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title