Haberler

Başkan Çakır'dan Cemevi'ne Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şireci, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesini ziyaret ettiler.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şireci, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesini ziyaret ettiler. Düzenlenen ziyarette Başkan Çakır yoğun ilgiyle karşılandı. Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şube Başkanı Sadık Düzgün tarafından kapıda karşılanan Çakır ve Şireci yapımı devam eden misafirhaneyi gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Ardından tertip edilen kahvaltıya katılan Çakır, buradaki misafirler tarafından yoğun ilgiyle karşındı. Tek tek vatandaşlarla görüşen Çakır ve Şireci sorun ve temennileri dinlediler.Kent genelindeki her inanca ve her inanç merkezine aynı mesafede olduklarını ifade eden Çakır, cami bahçelerini düzenlerken, cem evi bahçesinde de belediye olarak düzenleme çalışması yaptıklarını hatırlattı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Yüksel Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title