Haberler

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu üçüncü yönetim kurulu toplantısı Adana'da düzenlendi.

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu üçüncü yönetim kurulu toplantısı Adana'da düzenlendi.

Genel Başkanı Zürfettin Hacıoğlu, Tüyap Kongre Merkezi'ndeki toplantıda, genel kurulun ardından yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile tanışmak ve istişare etmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Genel kurulda üyelerine bir söz verdiklerini ve bu sözü yerine getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Hacıoğlu, "Biz genel kurulda her nerede bir Balkan Türk'ü varsa, mutlaka onlara ulaşacağız demiştik. Bu bağlamda bugün Adana'ya geldik. Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu'na bağlı dernek yöneticileriyle beraber, tanışma, kaynaşma ve istişare toplantısına gerçekleştiriyoruz" dedi.

Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Mükremin Duygun ise  federasyon üyeleri ve bağlı derneklerle birlikte yapılan bu tür toplantıların önemli olduğunu vurguladı.

Toplantıya, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri ve  Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu'na bağlı dernek başkanları katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Akdeniz Rumeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title