Haberler

Balçova'da Alternatif 23 Nisan

İçişleri Bakanlığı’nınyönetmelik değişikliğiyle kutlanış şekli de değişen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Balçova iki farklı kutlamaya ev sahipliği yaptı.

İçişleri Bakanlığı'nınyönetmelik değişikliğiyle kutlanış şekli de değişen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Balçova iki farklı kutlamaya ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi öncülüğündeki sivil toplum örgütleri Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Ulusal Bayramların kutlanması ile ilgili yönetmelikte iki yıl önce yapılan değişiklik nedeni ile ulusal bayramlarda Atatürk Anıtı'na çelenk koyamayan siyasi partiler bu yasağı alternatif kutlamalar ile delmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Başkanlığı ve bazı sivil toplum örgütleri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kendi kutlamalarını yaptı. Törene Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarda ilgi gösterdi.

Sabah Cumhuriyet Meydanı'nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği kutlamanın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü ve bazı Sivil Toplum Örgütleri, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden programda CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve bazı sivil toplum örgütleri Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Törenin sonunda kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Aygül Eryılmaz "Atatürk'ün barışı sembol etmesi için çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ı ve tüm Ulusal Bayramlarımızı coşkuyla kutlayacağız. Ayrıca bizler Atatürk'ün fikirlerini de çocuklarımıza aşılayarak sağlıklı bir nesil yetişmesini de sağlayacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İçişleri Bakanlığı 23 Nisan Balçova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title