Haberler

Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Başkan Özmen'e Ziyaret

Türkiye çocuk ligi Kayseri ayağında ilk iki takım arasına giren Bünyan Atatürk İlköğretim öğrencisi çocuklar, Türkiye Şampiyonası için Karaman'a gidemedi.20-21 Nisan 2013 tarihinde Kayseri'de yapılan egemenlik satranç turnuvasında Bünyan'lı...

Türkiye çocuk ligi Kayseri ayağında ilk iki takım arasına giren Bünyan Atatürk İlköğretim öğrencisi çocuklar, Türkiye Şampiyonası için Karaman'a gidemedi.

20-21 Nisan 2013 tarihinde Kayseri'de yapılan egemenlik satranç turnuvasında Bünyan'lı öğrenciler madalyaları topladı. 11 yaş genel kategoride Galip Tuğluk 1. oldu. 10 yaş genel kategoride de başarılı sonuçlar elde eden Bünyanlı öğrenciler tüm madalyaları topladı. Kayseri sıralamasında 1. Mehmet Arda Dönder ve 2. Orhan Çökelik madalyaları topladı.

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'i makamında ziyaret eden Bünyan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri başarılarını Başkan Özmen'le paylaştı. Bünyan Belediye başkanı Mehmet Özmen "Çocukları başarılarından dolayı kutlayarak Bünyan için ne yapılıyorsa ben herkesin arkasındayım Belediye halka ait bir kurumdur. Bu bağlamda bu çocuklar bizim çocuklarımız elde ettikleri başarılarda Bünyan'ı temsil ettiler bende onları kutluyor bundan sonraki etkinliklerde başarılarının devamını diliyorum" dedi. Başkan Özmen ziyaret sonrasında öğrencilere hediyeler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Kayseri Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title