Haberler

Altınordu'da Kurban Kesim Alanları Belli Oldu

Altınordu ilçesinde kurban kesim alanları belirlendi.

Altınordu ilçesinde kurban kesim alanları belirlendi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kurban kesim alanlarının Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer başkanlığında toplanan Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlendiğini söyledi. Başkan Tekintaş yaptığı açıklamada, "2015 yılı Kurban Bayramı için kurban kesim yerleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezbahanesi, Eskipazar Hayvan Satış Yeri, Kumbaşı Mahallesi Pazar Yeri, Cumhuriyet Mahallesi Pazar yeri ve Şirinevler Mahallesi'nde bulunan Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beton sahası olarak belirlenmiştir" dedi.

"KURBAN KESİM ELEMANI KİMLİK KARTI ŞART"

Özel olarak kesim yapılacak yerlerin İlçe Belediye Başkanlığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kontrol edildikten sonra komisyonca karar verileceğini belirten Başkan Tekintaş, "Kurban Bayramı'nda görev yapacak kasapların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Halk Eğitim Merkezi'nin açmış olduğu 'Kesim Elemanı Yetiştirme Kursu'na katılarak kesim elemanı kimlik kartlarını almaları gerekmektedir. Aksi halde kurban kesimi yaptırılmayacaktır. Belirlenen kurban kesim yerleri dışında kurban kesimi yapanlar hakkında Kabahatler Kanunu'nun 41. maddesinin 3. bendine göre cezai işlem yapılacaktır" diye konuştu.

Başkan Tekintaş, kurban satış ve kesim yerlerinde olan sorunlar için vatandaşların İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 234 20 20, Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün 225 01 14 nolu telefonlarına müracaat etmesi gerektiğini kaydetti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınordu Belediyesi Kurban Bayramı Engin Tekintaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title