Haberler

Ak Partili Kadınlardan Ak Kadınlar Ormanı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 'AK Kadınlar Ormanı' Projesi kapsamında 81 ilde 81 AK Orman oluşturacaklar.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 'AK Kadınlar Ormanı' Projesi kapsamında 81 ilde 81 AK Orman oluşturacaklar.

AK Parti Antalya Basın Merkezinden verilen bilgilerde AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının 3 milyon 250 bine ulaşan üye sayısı ile arkalarında dev bir eser bırakmaya hazırlandığı belirtildi.

"Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bir Umut" sloganını örnek alan AK Partili kadınların projeye "AK Kadınlar Ormanı" adı verildiği bildirildi. Proje kapsamında 81 ilde her bir kadın üye adına bir ağaç dikilecek ve AK Orman'lar yeşerecek.

4 Aralık 2012 tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan'ın katılımıyla Ankara Pursaklar'da projenin açılışının gerçekleşeceğini belirten AK Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, 81 İl'e 81 AK Orman Projesi'nin Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteği ile organize edildiğini söyledi.

AK Kadınlar Ormanı'nı Duacı Köyü yolu üzerinde oluşturulacağını belirten Tezcan, "Antalya'da 55 bin 681 kadın üyemizin her biri için ağaç dikerek oluşturacağımız AK Kadınlar Ormanı Projesi'ne destek vermek üzere, 7 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Duacı Köyü yolu üzerindeki açılış alanına bütün Antalyalı hemşehrilerimizi davet ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title