Haberler

AK Parti ve MHP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Muğla Milletvekili seçilen AK Parti’den Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ile MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan mazbatalarını İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle aldı.

1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Muğla Milletvekili seçilen AK Parti'den Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ile MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan mazbatalarını İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle aldı. CHP'li Milletvekillerinin ise mazbatalarını 10 Kasım Salı günü alacakları açıklandı.

İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul, seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dilerken, "İnşallah seçimler vatanımıza milletimize hayır olur. Muğla'da demokrasi tüm kurum ve kuruluşları ile aksaksız yürüyor. Güzel bir seçim dönemi yaşadık. Seçilen vekillerimizin memleketimize hayırlı işler yapacaklarına eminiz. Ben seçilen tüm milletvekillerimize başarılar diliyorum" dedi.

Mazbata töreninde konuşan Hasan Özyer, "Muğla'da sakin bir seçim geçirdik. Demokrasinin en güzel yeri seçimler. Milletimizin iradesi, milletimizin teveccühü sandıktan çıktı. İnşallah 1 Kasım seçimleri hem Muğla'mız, hem ülkemiz ve hem de milletimiz için hayırlı olur. Seçimlerden sonra görevimiz hem Muğla'mıza, hem ülkemize hizmet etmek. Ben bütün milletvekili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ülkemizde bundan sonra herkesin mutlu olduğu, hepimizin geleceğe güvenle baktığı, Muğla'mızın daha güzel bir il olması, sorunlarını çözmüş, kalkınmış bir Muğla için hep birlikte çalışacağız. Siyasetin amacı hizmet etmek. Vatandaşımız bize bu görevi verdi. İnşallah Allah'ım bizi mahçup etmez güzel hizmetler yaparız. Bundan sonra görev bizde. Ben destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Milletimizin bu iradesinin sandığa yansımasından dolayı emeği geçen tüm vatandaşlarımıza ve Muğla halkına teşekkür ediyorum. Önümüzde 4 senelik uzun bir süre var. İnşallah Muğla'mızın kalkınması, Türkiye'mizin kalkınması için Muğla'mızın ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geleni yapacağımızı huzurunuzda söylemek istiyorum. Ben de tüm milletvekili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

MHP Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan mazbata töreninde yaptığı konuşmada, seçimlerin memlekete ve millete hayırlı olmasını diledi. Erdoğan, "Her parti seçim sonuçlarını farklı bir şekilde değerlendirecektir. Tarihe baktığımızda tahrikte mahküm olan herkes haksız değildir. Milletimiz bu sonuçlar ile bize ne derse desin, haklı olduğumuza inanıyoruz. Bu haklı mücadelemizde sonuna kadar devam edeceğiz. Her ne kadar kendi derdimizi milletimize anlatamamış olsak da inşallah önümüzdeki dönemde bunları çözeceğiz. Yargıda nasıl yeniden yargılanma, itiraz, temyiz var ise, zamanı gelince yeniden seçim olacak ve bu süre içinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak hazırlıklarımızı yapacağız" dedi.

Mazbata törenin MHP'li Mehmet Erdoğan'ın mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul, AK Parti Milletvekili Hasan Özyer'in mazbatasını İlçe Seçim kurulu Başkanı Mustafa Şahin ve Nihat Öztürk'ün mazbatasını ise İl Seçim kurulu üyesi Bilal Saydam verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Erdoğan Ak Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title