Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Arapgir'i Ziyaret Etti

Arapgir ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,

Arapgir ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Milletvekili Şahin ilk olarak Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Burada konuşan Milletvekili Şahin, "Bir siyasi partinin milletvekili olarak bize oy veren vermeyen bütün insanlarımızı Ankara'da temsil görevi bizlere verildi. Bununla alakalı resmi kurumların ve yereldeki yöneticilerimizin karşılaşmış oldukları zorlukları elimizden geldiğince üstesinden gelebildiğimiz kadarıyla çözmenin gayret içersindeyiz. Eskilerin dediği gibi varını veren utanmaz diyerek

halisane bir niyetle önünüze düşmek zorundayız.Elimizden geldiğince sorunların halledilmesine katkı sunmak için çaba sarf ediyoruz.Bugünkü ziyaretimizin asıl amacı da hem sizlerle hem de yereldeki diğer arkadaşlarımızla Arapgir'imizin şu andaki konumu nedir? Yapılan hizmetler noktasında aksayanlar var mıdır? Alınmayan hizmetler varsa bunların da takibi noktasında sizlerle istişare etmek için buradayız" dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Ankara'ya geldiğimizde bir abi olarak sorunların çözümü için hiç bir eksikliği bırakmadan bütün kurumlara önümüzü açıyorsunuz. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şahin Arapgir Kaymakamı Ercan Turan'ı da makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Şahin, "Buram buram tarih kokan ilçemizde restorasyon çalışmaları,tarihi eserlerimizin insanlarımızın ortak mirası olan değerleri insanlarımızın beğenilerine sunmak için yaptığımız çalışmalar var. Bu hizmetlerin eksik kalan taraflarını arkadaşlarımız ifade ettiler. Bu konuyla ilgili yetkili arkadaşlarla görüşmelerimizi yaptık. Bunlarla ilgili inşallah eksikliklerimiz tamamlanır. Buraların görünmeyen yüzü de gün yüzüne çıkarılırsa ilçemiz asıl kimliğine uygun bir konuma gelir. Özellikle üniversitemizin meslek yüksek okulunun var olması ve işadamlarımızın burada eğitime sağladıkları katkıyla beraber pansiyonlarımızın yurtlarımızın var olması eğitim alanında paşalar diyarı olarak adlandırdığımız Arapgir'imizin o kimliğinin öne çıkmasına vesile olur" diye konuştu.

Arapgir Kaymakamı Ercan Turan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Arapgir ilçesi hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Şahin son olarak Arapgir esnafını da tek tek ziyaret ederek sorunları dinledi.

Ziyarete Milletvekili Şahin'in yanı sıra

AK Parti İl Başkan yardımcısı İdris Boztaş, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir AK Parti İlçe Başkanı Kamil İnbaşı,il yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Temuçin, Nural Şahin, Abuzer Gögüs, Necmettin Özcan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Cömertoğlu Ak Parti Malatya Arapgir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title