Haberler

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kasım ayı İl Divan Toplantısı tüm parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kasım ayı İl Divan Toplantısı tüm parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti il binasında divan başkanlığını Fahri Çakır'ın yaptığı toplantıya AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, ilçe başkanları ile tüm partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yılmaz, ilçelerde yaşanan kongre süreci nedeniyle her ay yapılması planlanan il divan toplantısının 4-5 aylık bir gecikmeyle yapıldığını söyledi.

Genel seçimlerden önce yapılan son il divan toplantısından bu yana geçen süre içerisinde Düzce'de var olan sorunları ilgili Bakanlıklar'a ilettiklerini bildiren Yılmaz, sürecin verimli geçtiğini kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği il başkanları toplantısında da Düzce'nin yıllardır süren otoban çıkışı sorununu Başbakan'a ilettiklerini anımsatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Otoban çıkışı ile ilgili sorunu Başbakan'a ilettik. Özelleştirme kapsamına alındığı için ve sürecin Anayasa Mahkemesi'ne taşınmasından dolayı gecikme yaşandı. Ancak Sayın Başbakanımız, özelleştirme yapıldı diye işlerin geri kalmaması gerektiğini söyledi. Bu sorunun bir kısmını Maliye Bakanlığı, özelleştirme dışında kalan yerlerin bir kısmını da karayolları halledecek. Önümüzdeki hafta Ulaştırma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı ile bu konuyu görüşmeye gideceğiz."

Yılmaz, aralık ayında yapılacak merkez ilçe kongresi için başkan adaylarının mülakat için 30 Kasım'da Ankara'ya gideceğini hatırlatarak, partililere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Konuşmanın ardından AK Parti'ye katılımı sağlanan Cumayeri İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerine Milletvekili Korkmaz tarafından rozetleri takıldı.

- DÜZCE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title