Haberler

AK Parti Down Sendorumuna Dikkat Çekecek

AK Parti Çorum Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı, Dünya Down Sendromu Farkındalık Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek.

AK Parti Çorum Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı, Dünya Down Sendromu Farkındalık Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek.

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Fatih Yağlı, devleti halka hizmet etme aracı olarak gören AK Parti'nin bir sınıf ve kesimin değil bütün vatandaşların refah ve mutluluğunu sağlayacak sosyal politikalar yürütmeyi amaçladığını söyledi.

AK Parti'nin, merkezi devletin yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve özel sektör ile işbirliği yapmasını sağlayarak sosyal devlet hizmetlerinde verimliliği, sürati ve kaynak kapasitesini arttırdığını dile getiren Yağlı, "Sosyal devlet anlayışı Ak Parti iktidarıyla gelişmiştir, hükümetimizin istikrarlı bir duruş sergileyerek yaşlısından engellisine, dezavantajlı gruplar olarak adlandırılan tüm grupların ihtiyaçlarını tespit etmiş, ve bu yönde geliştirdiği politikalarla vatandaşlarımıza sosyal destek sağlamıştır ve sağlamaya da devam etmektedir. Ülkemizde yaşanan bu gelişmeler 10 yılla ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Hiç kimsenin ülkemizin çıktığı bu yolda önüne taş koymaya hakkı yoktur. Bizler her zaman daha gelişmiş ve refah seviyesi yüksek bir Türkiye hayali kurduk. Çok şükür şimdi bu hayalimiz gerçekleşti ve gerçekleşmeye de devam ediyor" dedi.

Ülkede her alanda standartların 10 yıl öncesine kadar, kıyaslanamayacak şekilde yükseldiğini vurgulayan Yağlı, "2023 Türkiye'si her yönden güçlenmiş, sanayi, ticaret ve üretim noktasında öncü olan ve geleceğine emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye olacaktır. Bütün bu düşünceler ile, sosyal devleti yaşatma politikalarımız da devam etmektedir. Bu bağlamda Down Sendromlular Farkındalık Haftası nedeniyle önümüzde ki günlerde bir dizi faaliyet gerçekleştireceğiz. Ak Parti olarak bizler, herkesi engelli vatandaşlarımıza karşı daha fazla duyarlı olmaya davet ediyoruz" - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title