Haberler

AK Parti'den 'İşçi Alımı' İddialarına Yalanlama

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır bazı basın organlarında ‘Erdemir’e işçi alımı’ na yönelik çalışma yapıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır bazı basın organlarında 'Erdemir'e işçi alımı' na yönelik çalışma yapıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı basın organlarında anayasa referandumu öncesi ortaya atılan 'işçi alımı' ve ' ihale alımı' iddiaları ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Çakır, basın açıklamasında şunları söyledi;

"Son günlerde bazı basın organlarında 'Erdemir'e işçi alımı için liste hazırlandığı' iddiaları ile ilgili haberler kesinlikle gerçek dışıdır. Bu yönde Erdemir yönetiminden bize aktarılan her hangi bir talep olmamıştır. AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı olarak bu konuda hiçbir bilgi sahibi değiliz. Kaldı ki Erdemir'e işçi alımı yapılacak olsa; orada yıllardır alın teri döken ve kadroya alınmayı bekleyen taşeronda çalışan işçi kardeşlerimiz önceliğimizdir. Erdemir'de taşeron olarak çalışan işçi kardeşlerimizin kadroya alınması noktasındaki tavrımız nettir ve bu noktada üzerimize bir görev düşerse bunu yapmaya hazırız. Daha öncede defalarca dile getirdiğimiz gibi; bizim düşüncemiz Erdemir'in ihtiyaç duyduğu tedariklerin Ereğli'de yapılabilen işlerde Ereğli'den karşılanması ve işçi alımlarında ilçemize pozitif ayrımcılık yapılmasıdır. Ayrıca bir başka basın organında partimizi temsil eden yetkililerin Erdemir'de ihale takibi yapıp, Ereğli dışından firmalara iş verdirdiği yönündeki iddiaları da kabul etmemiz mümkün değildir. Ortaya atılan her iki iddia ile ilgili olarak elinde bilgi yada belge olanlar bunu kamuoyu ile paylaşmak durumundadırlar. Halk oylamasına gittiğimiz şu günlerde bazı kesimlerin partimizi ve partimizi temsil eden yetkililerimizi zan altında bırakmaya çalışılması maksatlı olduğunu düşünmekteyiz. Yalan ve iftiraya dayalı bu tür maksatlı girişimler halk oylamasına gittiğimiz bu süreçte ülkemizin geleceğine yönelikte haksızlıktır."

Çakır, açıklamasında halk oylamasına gidilen bir süreçte partilerini ve partinin yetkili isimlerini yıpratmaya yönelik girişimlere fırsat vermeyeceklerini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title