Haberler

Afyonkarahisar'da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Afyonkarahisar'da Geçen Cuma Gecesi Başlayan Kar Yağışı Durdu, Sokaklarda Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Afyonkarahisar'da geçen Cuma gecesi başlayan kar yağışı durdu. Sokaklarda kar temizleme çalışmaları sürerken, hafta sonunda eve kapanan Afyonkarahisarlılar ise dışarı çıkmaya başladı.

Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışı nedeniyle Emirdağ, Bayat ve İscehisar ilçelerinde eğitime 1 gün ara verilirken, il merkezinde ise kar yağışının durmasıyla hayat normale döndü. Belediye ekiplerinin yollarda kar temizleme çalışmaları sürerken, hafta sonunda eve kapanan vatandaşlar ise dışarı çıkmaya başladı.

Şehir merkezindeki yollarda trafik açısından bir sorun yaşanmazken, Karahisar Kalesi çevresindeki sokaklarda oluşan buzlanmalar trafiği olumsuz etkiliyor.

Dün tıkanıklık yaşanan Afyonkarahisar- Kütahya, Afyonkarahisar- Seyitgazi ile Afyonkarahisar-Sandıklı karayollarının ise trafiğe açıldığı belirtildi.

Karayolları 31'inci Şube Şefliği ile Bölge Trafik Müdürlüğü yetkilileri, Afyonkarahisar ve bağlı yollarda trafik akışının bugün normal seyrinde devam ettiğini, kapalı bir yolun bulunmadığını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title