Haberler

Adü'den Uluslararası Yayına Katkı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim üyeleri ve öğrencisi, uluslararası bir yayına katkı sağladı?

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim üyeleri ve öğrencisi, uluslararası bir yayına katkı sağladı?.

Springer Basımevi tarafından 2014 yılında yayımlanan ISBN 978-1-4939-1018-2 nolu "Recent Advancements in Weed Management" adlı kitapta, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. M. Nedim Doğan ve Prof. Dr. Aydın Ünay ile ADÜ Fen Bilimleri Enstitüsü doktora öğrencisi Khawar Jabran tarafından yazılmış olan "Integrated Weed Management in Cotton" başlıklı bir bölüm (Chapter 9) yer alıyor.

Bhagirath S. Chauhan ile Gulshan Mahajan'ın editörlüğünü yapmış oldukları 407 sayfalık bu kitap, tarım ve tarım dışı alanlarda sorun olan yabancı otların mücadelesinde entegre yaklaşımlara yönelik bilgiler içeren ABD, Avustralya, Finlandiya, Hindistan, İsrail, Kanada, Pakistan ve Türkiye'den araştırmacılarca yazılmış olan 17 kitap bölümünden (Chapter) oluşuyor.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, uluslararası bir yayına katkı sağlayan ADÜ öğretim üyeleri ve öğrencisini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title