Haberler

Adaso Başkanı Kıvanç: "65.hükümet Umut ve Güven Verdi"

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Başbakan Binali Yıldırım’ın ekonomide yol haritasını “Üretim Ekonomisi” olarak açıklamasının umut ve güven verici olduğunu söyledi.

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Başbakan Binali Yıldırım'ın ekonomide yol haritasını "Üretim Ekonomisi" olarak açıklamasının umut ve güven verici olduğunu söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65. Hükümet ile siyasi ve ekonomik istikrarın ve başlatılan reformların devam edeceğine inandığını belirten ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, "Ülke olarak önemli ve hassas bir süreçten geçtiğimiz dönemde görev alan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile sayın bakanları tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Kıvanç, sanayi ve üretimi merkeze alan yapısal reformlara ağırlık verilerek acilen uygulanmasını, yatırım, teşvik başta olmak üzere iş hayatı ve sanayi üzerindeki yüklerin azaltılmasını beklediklerini vurguladı.

Adana sanayisinin en önemli beklentisinin teşvik uygulamalarının yeniden düzenlenmesi olduğunu vurgulayan Kıvanç, ilçe bazında ve uzun vadede sağlanan katkı payı yerine yatırım heyecanını artıracak doğrudan desteklere ağırlık verilmesi gerektiğini kaydetti.

Adana Milletvekili Ömer Çelik'in 65. Hükümet'te Avrupa Birliği Bakanı olarak atanmasından büyük memnuniyet duyduklarını bildiren ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Adana'nın hükümette bir bakan ile temsil edilmeye devam edilmesini kent açısından olumlu karşıladıklarını vurguladı. Kıvanç, "Sayın Bakanımız Ömer Çelik'in hükümette yer almasını Adana için büyük şans olarak görüyor, gurur duyuyoruz. Kentimize bugüne kadar olduğu gibi her alanda katkı ve destek sağlayacağı, önemli çalışmalara ve hizmetlere önderlik edeceği inancındayım" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Ömer Çelik Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title