Haberler

16. Sultan Sekisi...

Erzurum'un İspir İlçesi'nde "Erzurum - Rize Karayolu Ulaşımı ve Ovit Dağı" Paneli Yapıldı. Rize ve Erzurumluları Biraraya Getiren Panel Sonrasında Katılımcılar Ovit Dağı Geçitinin Bulunduğu Alanda Piknik Yaptı.

Erzurum'un İspir ilçesi'nde "Erzurum - Rize Karayolu Ulaşımı ve Ovit Dağı" paneli yapıldı. Rize ve Erzurumluları biraraya getiren panel sonrasında katılımcılar Ovit Dağı geçitinin bulunduğu alanda piknik yaptı.

16. Sultan Sekisi toplantısı kapsamında Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) tarafından İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu Spor salonunda gerçekleşen "Erzurum - Rize Karayolu Ulaşımı ve Ovit Dağı" paneline Prof. Dr. Vahap Yağanoğlu, başkanlık yaparken, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Prof. Dr. Erol Çakmak, Doç. Dr. Fariz Karahan ve Karayolları 12. Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, panelist olarak katıldılar. Erzurum - İspir - Rize Karayolu'nda Ovit Geçidi yapılması durumunda Türkiye'nin en uzun tüneli olacağının belirtildiği panelde, söz konusu tünelle Karadeniz'den Doğu'ya, Doğu'dan da Harran'a kadar bir yol güzergahının imle kazanacağı vurgulandı. Daha sonra panalistler, katılımcılara Erzurum - Rize Karayolu Ulaşımı ve Ovit Dağı tüneli hakkında tekniki bilgiler aktardılar.

Panel sonrasında Erzurum Valisi Sami Bulut ile Rize Valisi Kasım Esen ve panelistlere birer plaket taktiminde bulunuldu.

Daha sonra katılımcılar Ovit Dağı geçitinin bulunduğu alana geçerek, burada düzenlenen pikniğe katıldılar. Piknikte, Erzurum Halk Oyunları ekibi bir gösteri sunarlarken, katılımcılar karlı dağ ve rengerank çiçeklerin açtığı alanda piknik keyfi yaşadılar.

(AA-AA-Y) 29.06.2008 20:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title