Haberler

Yeni Galata Köprüsü'nde Bakım Çalışmaları

Yeni Galata Köprüsü, Yapılacak Bakım Çalışmaları Nedeniyle Bu Geceden İtibaren 3 Eylül'e Kadar Belirli Saatlerde Trafiğe Kapatılacak.

Yeni Galata Köprüsü, yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle bu geceden itibaren 3 Eylül'e kadar belirli saatlerde trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, köprünün, Eminönü ayağında yapılacak köprü bağlantıları yenileme, çelik ve beton kalıplarının değiştirilmesi gibi bakım çalışmaları nedeniyle bu geceden itibaren 29 Ağustos'a kadar her akşam 22.00 ile 05.00 saatleri arasında kara trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada, birinci etap çalışmaların tamamlanmasının ardından ise dökülecek betonun tam mukavemet alabilmesi için köprünün 29 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'den 3 Eylül Pazartesi günü saat 05.00'e kadar araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

Açıklamada, öte yandan Saraçhane geçidi Karaköy yönü ile Anadolu yakasında Tuzla-Pendik arası E-5 üzerinde yapılacak yol bakım ve asfalt çalışmaları nedeniyle söz konusu güzergahların bu gece saat 23.00'den yarın sabah saat 06.00'ya kadar tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi.

Açıklamada, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve aşırı hız yapmamaları istendi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title