Haberler

Yeni Diziyle Geliyor

Oktay Kaynarca, Yeni Dizisinde Seyredenlere 'Allah Allah' Dedirtecek Bir Polisi Oynayacağını Açıkladı.

OKTAY KAYNARCA, YENİ DİZİSİNDE SEYREDENLERE 'ALLAH ALLAH' DEDİRTECEK BİR POLİSİ OYNAYACAĞINI AÇIKLADI.

TRT 2'de yayınlanan Elfin Yüksektepe'nin sunduğu 'Boğaziçinden' programına konuk olan Oktay Kaynarca, gelecekteki projelerinden bahsetti.

Televizyon gazetesinin haberine göre, TRT'ye bir türkü programı yapma konusunda görüşmelerin sürdüğünü anlatan Kaynarca, 'Ben TRT'ye uzun süredir bir şey yapmak istiyordum. Yapımcı bir büyüğüm çok güzel bir program önerdi. Sıcak bakıldığını biliyorum ama son seyrini takip etmedim. Bugünlerde belli olur. Türkü programından bahsediyorum, ben de türküleri çok severim' diye konuştu.

Oyuncunun kendi şansını kendisinin yarattığına inandığını vurgulayan Oktay Kaynarca, televizyon programlarına ve dizi filmlere ağırlık verdiği için sinemaya yeterince ilgi gösteremediğini belirtti.

Yeni dizi projesinden de bahseden Oktay Kaynarca, çok enterasan bir yapımda yer alacağını şu sözlerle anlattı:

'Durum komedisi gibi bir polisiye. İnsanların oturup seyrettiğinde gözünden yaşlar gelecek bir polisiye drama çekeceğiz. Daha çok gülümseyen yüzünü seyrettireceğiz. Polis rolündeyim ama bu bildiğiniz polis değil, biraz farklı bir adam. Biraz 'Allah Allah' dedirtecek.'

DÜNYA STANDARTLARINDAYIZ

Oyuncuların hayal kurduğunu ve hayalleri gerçekleştiği zaman da başka hayaller kurmaya başladığını belirten Oktay Kaynarca, gelecek ile ilgili planlarını şöyle anlattı:

'Ölene kadar yapacağım bir işim olduğu için çok seviniyorum. Yaptığımız işin sadece kendi ülkemin sınırları içerisinde değil, artık pazarının dünya olması konusunda bir takım hayallerim var. Ben şuna inanıyorum ki, dünyada bize sunulan örneklerle bizim ortaya çıkarttığımız örnekler arasında fark yok. Türkiye'de o kadar iyi oyuncular o kadar iyi yönetmenler, o kadar iyi senaristler var ki dünya ölçülerinde onlarla başa baş bir çok projeyi götürebilecek insan biliyorum. En büyük hayalim hem televizyon, hem sinema hem tiyatro artık dünya standartlarında işler yapıyor olmak.'

AİLE KURMAK İSTİYORUM

Herkes gibi kendisinin de bir aile kurmak istediğini belirten Kaynarca, 'Ama bu galiba bizim isteğimizle çok doğru orantılı bir şey değil, biraz galiba O'nunla (yukarıyı gösteriyor) ilgili bir şey. O 'evet' derse oluyor' diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title