Haberler

Yazıcıoğlu'ndan İlginç İstek: "Keşke Derin Devlet Olsa"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye'de Derin Devlet Olmadığını, Fakat Birçok Ülkenin Derin Devletinin Operasyonunun Olduğunu Söyleyerek "Keşke Derin Devlet Olsa" Dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, "Keşke derin devlet olsa" dedi.

Partiye katılımlar dolayısıyla Sürmeli Otel'de düzenlenen törende konuşan Yazıcıoğlu, BBP uçağının tekerleklerinin pistten kalktığını, "motorları durdu" dediği iktidarın uçağının ise irtifa kaybetmeye başladığını savundu.

Hükümetin Irak politikasını eleştiren, Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olayını anımsatan Yazıcıoğlu, iktidarı "Sizde bu ense oldukça daha çok tokat atarlar" diye eleştirdi.

Yazıcıoğlu, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ü "hezimetle" sonuçlandığını savunduğu ABD ziyaretini örtbas etmek için 301. maddeyi gündeme getirdiğini söyledi. Derin devlet tartışmalarına da değinen Yazıcıoğlu, Türkiye'de derin devletin olmadığını, fakat Türkiye'de birçok ülkenin derin devletinin operasyonlarının olduğunu dile getirdi.

Yazıcıoğlu, "Türkiye'de keşke derin devlet olsa da yüz yıllar ötesini görse. Başımın tacı yaparım" dedi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title