Haberler

Yaz Okullarına Kayıtlar Başladı

Talas Belediyesi Her Yıl Düzenli Olarak İlk ve Orta Düzeyde Öğrenim Gören Öğrencilerin Yaz Tatillerini Düzenli ve Verimli Geçirmeleri Amacıyla Çeşitli Dallarda Yaz Okulları Açıyor. 1 Temmuz'da Başlayacak Yaz Kurslarına Kayıtlar Başladı.

Talas Belediyesi her yıl düzenli olarak ilk ve orta düzeyde öğrenim gören öğrencilerin yaz tatillerini düzenli ve verimli geçirmeleri amacıyla çeşitli dallarda yaz okulları açıyor. 1 Temmuz'da başlayacak yaz kurslarına kayıtlar başladı.

Okulların kapanmasıyla ilk ve orta öğrenim öğrencilerinin 3 aylık zaman diliminde boşluğa girmemeleri için müzik ve spor dallarında yaz okulları başlattıklarını belirten Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetler sunduklarını ifade etti. Başkan Yıldırım, "Yaz tatillerinde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve zamanlarını iyi değerlendirerek, hem kendileri hem de ailelerinin huzurlu olmaları açısından çeşitli müzik ve spor dallarında yaz okullarını başlatıyoruz. Müzik okullarında bağlama, gitar, spor okullarında ise futbol, tenis, yüzme ve tekvando dallarında yaz tatili boyunca dersler vereceğiz. 7-15 yaş arasındaki öğrencilere yönelik ücretsiz olarak vereceğimiz yaz okulları 1 Temmuz'da başlayacak. Ailelerden çocuklarını yaz okullarına göndererek kültür ve sanatsal faaliyetlerle topluma faydalı bireyler olarak kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Yaz okullarına kayıt yaptırmak isteyenlerin Uluğbey Bilgi Evi'nden başvuru formu alarak bu imkandan yararlanabilirler" dedi.

(SE-SE-Y) 23.06.2008 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title