Haberler

Yaşar Holding Başkanı Kalpaklıoğlu: "Sürece Hazırlıklıydık"

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Kalpaklıoğlu, Yaşar Holding'in Ekonomik Gelişmeler Karşısında Yıllık Politikasını Değiştirmeyeceğini Açıkladı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Kalpaklıoğlu, yaşanan son ekonomik gelişmelere Holding olarak hazırlıklı olduklarını ve yıllık politikalarını değiştirmeyi düşünmediklerini açıkladı.

Kalpaklıoğlu, Mcdonald's İş Ortakları Günü toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kalpaklıoğlu, Türkiye'nin çapında bir oyuncu olduğunu ve gelişmeleri izlemesi gerektiğini kaydetti. Dünyada yaşanan krizin Türkiye'yi de etkilediğini belirten Kalpaklıoğlu, "Bazı etkiler Türkiye'nin sağlam bir ekonomisi olduğu sürece kalıcı olamıyor ama küçük etkiler olacaktır" dedi.

BİZ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYECEĞİZ

"Ben hiçbir şeyin değişmesi gerektiğini düşünmüyorum" diyen Kalpaklıoğlu, Japonya ve ABD'deki gelişmeler ve faizlerin belirlenmesiyle temmuz ayı sonuna doğru yeni bir dengenin kurulacağını kaydetti.

Türkiye için güzel bir ortam olduğunu hatırlatan Kalpaklıoğlu, büyümenin devam ettiğini söyledi. Enflasyonun yüksek çıkmasına karşılık, Mayıs-Ekim döneminde döviz girdilerinin artmasıyla birlikte doğal bir düşüş yaşanacağını vurgulayan Kalpaklıoğlu, Yaşar Holding'in yıllık ekonomik politikasında bir düzenleme yapmayacağını açıkladı.

Kalpaklıoğlu, "Böyle bir gereksinimiz yok. Tabii ki geçen yılbaşından beri, petrol fiyatları artıyordu Zaten iş hayatında hiçbir şey umduğunuz gibi gitmiyor. Enflasyon beklentisi zaten vardı. O enflasyon beklentisi çerçevesinde planlarımız vardı. Belirli bir enflasyon tahminimmiz vardı. Dünyadaki döviz pariteleri üstüne tahminlerimiz vardı. Bu varsayımlar üzerine ufak tefek düzeltmeler olacaktır" diye konuştu.

Kalpaklıoğlu, erken seçimle ilgili bir soruyu da "iş hayatıyla politik hayatı ayırmak lazım" diyerek yanıtlamadı.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title