Haberler

Yaşar'dan Bayram Ziyaretleri

Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Bayram'da Yoğun Mesai Yapıyor. Ramazan Bayramı'nın İkinci Gününde Halkla Buluşan Yaşar, Yoğun İlgiyle Karşılandı. İlk Olarak CHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı'nda Vatandaşlarla Buluşan Yaşar, Daha Sonra Belediye Binasında Personeli ile Bayramlaştı. CHP Ankara İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi'ni de Ziyaret Ederek Bayramlaşma Törenlerine Katılan Yaşar, Ar...

YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayram’da yoğun mesai yapıyor. Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde halkla buluşan Yaşar, yoğun ilgiyle karşılandı. İlk olarak CHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlarla buluşan Yaşar, daha sonra belediye binasında personeli ile bayramlaştı. CHP Ankara İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi’ni de ziyaret ederek bayramlaşma törenlerine katılan Yaşar, ardından Şentepe ve Demetevler sakinleriyle buluştu.

Şentepe ve Demetevler’de bulunan kahvehaneleri ve esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Yaşar, bayramların ve özel günlerin unutulmaması gerektiğine değindi. Yaşar, ‘Dayanışmanın ve hoşgörünün bol olduğu bu özel günlerde, herkes ayrım yapmaksızın birbirini kucaklamalı, dargınlar barışmalı ve karşılıklı sevgi saygı pekiştirilmelidir. Bayramlar sosyal dayanışmanın en yoğun yaşandığı özel ve anlamlı günlerdir’ dedi.

Şentepe’nin sorunlarını çözeceğim

Esnaf ziyaretlerinde konu, vatandaşın sık sık dile getirdiği sorunların başında gelen altyapı ve kentsel dönüşümdü. Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Yaşar, görev süresince yasalar çerçevesinde bütün sorunları halledeceğini bildirdi. Yaşar, Şentepe’nin sorunlarını biliyorum ve beş sene içerisinde yasaların bana verdiği yetkiler çerçevesinde bütün sıkıntılarınızı çözeceğim. Bunun için ekibim ve ben gece gündüz çalışıyoruz dedi. Şentepe Polis Merkezi Amirliği’ne uğrayan Yaşar, polislerin de bayramını kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title