Haberler

Ünye'deki öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Güncelleme:

Ordu'nun Ünye ilçesinde bulunan bir öğrenci pansiyonunun banyosunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Pansiyon görevlileri öğrencileri güvenli bir yere alırken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Elektrikli şofben öğrenci pansiyonunda yangına neden oldu

ORDU - Ordu'nun Ünye ilçesinde bir öğrenci pansiyonun banyosunda bulunan elektrikli şofbenden çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yangın, Atatürk Mahallesi Sağlık Sokak üzerinde bulunan 5 katlı pansiyonda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pansiyonun 4'üncü katında bulunan banyodan dumanlar yükselmeye başladı. Dumanların çıktığını gören pansiyon görevlileri kısa sürede öğrencileri dışarı çıkardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale etti. Pansiyon görevlileri öğrencileri güvenli bir yere alırken, çıkan yangında ise herhangi bir yaralanma olmadı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İnceleme İtfaiye Ünye Ordu Güvenlik Yerel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title