Haberler

Mezitli'de 11. Uluslararası Soli Güneş Festivali başladı

Güncelleme:

Mezitli Belediyesi'nin düzenlediği 11. Uluslararası Soli Güneş Festivali kortej geçişiyle başladı. Festivalde Haluk Levent, Simge ve Motive konserleri yer alacak. Festival 23-25 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

Mezitli Belediyesi'nin bu yıl 11'incisini düzenlediği 'Uluslararası Soli Güneş Festivali' kortej geçişiyle başladı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Siz değerli dostlarımızın desteği ile festivalimiz büyümeye devam ediyor. 11. Soli Güneş Festivali'miz, 23 Haziran Cuma günü etkinliklerle başlayacak. Haluk Levent, Simge ve Motive konserleri Mersinlilerle buluşacak. Her yıl olduğu gibi coşkumuza destek verdiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

11. Uluslararası Soli Güneş Festivali, 23-25 Haziran günleri arasında Mezitli'de düzenlenecek. Üç sürecek festival, yaklaşık 20 kilometre boyunca devam eden kortej geçişiyle başladı. Çeşitli ikramların da yapıldığı etkinlikte, NABA akustik grubunun müzikleri eşliğinde korteje katılanlar dans ve halaylarla coşkuyu doruğa taşıdı.

Korteje; VosTeam Mersin, Red Warriors Mc Mersin, Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Türk Chopper Mk Mersin, Retrovos, Mersin Off Road Kulübü, Support Antalya Province, Support, Mersin Üniversitesi Bisiklet Topluluğu, Palmiye Bisiklet Derneği, Adrenalin Extrem Kulübü, Mersin Bisiklet Derneği, Mahmut Arslan Bisiklet Derneği, Mersin Bisikletli Kadınlar,Bisikletli Gezginler Derneği, Mezitli Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, Bisikopat, Pompeio Bisiklet Topluluğu üyeleri ve çok sayıda vatandaş bisiklet ve klasik araçları ile katıldı.

Mezitli Belediyesi önünden başlayarak Mersin'in caddelerini turlayan festival korteji renkli görüntülere sahne olurken Türk bayrağı ve üzerinde 11. Uluslararası Soli Güneş Festivali logosunun bulunduğu bayraklar ve rengarenk balonlar katılımcılar tarafından Mersin caddelerinde dalgalandırıldı.

Başkan Tarhan da eşi Sembol Tarhan ile birlikte, korteje katılan klasik bir araca binerek Mersin halkını selamladı. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden Forum Alışveriş Merkezi'ne ulaşan kortejde bulunan dans ekibi zumba gösterisi yaptı. Alışveriş merkezinde bulunanlar, gösteriye ve festival kortejine ilgi gösterdi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Haluk Levent Mezitli Güneş Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title