Haberler

Büyükçekmece'de Kavşak Kazası: Araç Sürücüsü Yaralandı

Güncelleme:

Büyükçekmece'de meydana gelen kavşak kazasında hafif ticari araç bariyerlere saplandı ve araç sürücüsü yaralandı. Kazada başka bir araç da hasar gördü.

Büyükçekmece E-5'te araç bariyere girdi : 1 yaralı

İSTANBUL - Büyükçekmece'de kavşağa girmeye çalışan hafif ticari araç kontrolden çıkmasıyla beraber bariyere girerek yan yattı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında E-5 Büyükçekmece mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde A.Y. kontrolündeki 34 AS 2969 plakalı hafif ticari araç, sol şeritten kavşağa girmeye çalıştığı sırada, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. A.Y., önündeki Y.K. yönetimindeki 06 BKM 524 plakalı otomobile çarptı. Ardından ise bariyere girerek yan yattı. İhbar üzerine olay yerine trafik polisi, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkarılan yaralı A.Y., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan Y.K. yaralanmazken aracı ise hasar aldı. A.Y.'nin aracı ağır hasar alırken kavşak girişi ekiplerce önlem amaçlı bir süreliğine kapatıldı. Araç çekici ile götürülürken yol, yapılan çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Büyükçekmece 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title