Haberler

Yaralılar Dehşet Anını Anlattı

Davutpaşa'daki Patlamanın Ardından Hastaneye Kaldırılan Yaralılar, Hasta Yataklarında Dehşet Anını Anlattı. 19 Kişiye Mezar Olan Yerde Enkaz Kaldırma Çalışmaları Sürüyor.

Davutpaşa'daki patlamanın ardından hastaneye kaldırılan yaralılar, hasta yataklarında dehşet anını anlattı.

İstanbul Valisi Muammer Güler ölü sayısının 19'a çıktığını açıklarken, yaralılar ise çevre hastanelerin acil servislerindeki ilk müdahalelerinin ardından tedavi altına alındı. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, hasta yataklarında olay anını anlattı. Olayın şokunu üzerinden atamadığı görülen yaralılar, çok korktuklarını bir anda ne olduğunu anlayamadıklarını söyledi.

Olayda yüzünden yaralanan Raşit Sicimoğlu isimli vatandaş ise yaşanan patlamayı anlatarak, "Önce bir patlama sesi duyduk. Dışarı çıktık. Yan taraftaki atölyenin yanmakta olduğu gördük. Biz yangını izliyorduk ki birkaç dakika geçmeden çok daha büyük bir patlama sesi duyduk. Kendimizi bir anda yerde bulduk. Binanın çöktüğünü gördük. İtfaiye ve sağlık ekipleri geldi" diye konuştu.

Bazı vatandaşlar da Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yakınlarının ölen ya da yaralanlar arasında olup olmadığını öğrenmeye çalıştı.

(DA-ED-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title