Haberler

Yapışık Balıklara Rekor Fiyatla Talep

Ankara Sincan'da Cennet Akvaryum Adlı Bir Dükkanda Dünyaya Gelen Yapışık Balıklar Görenleri Hayretler İçerisinde Bırakıyor. Balıkları Satın Almak İçin 3-4 Bin YTL Teklif Edildiği Belirtildi.

Ankara Sincan'da Cennet Akvaryum adlı bir dükkanda dünyaya gelen yapışık balıklar görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Balıkları satın almak için 3-4 bin YTL teklif edildiği belirtildi.

Dükkan sahibi Cafer Çekici de 15 yılldır balıklarla uğraştığını belirterek, ilk defa böyle bir manzara ile karşı karşıya kaldığını söyledi. Yapışık balıkların anne ve babalarının da bir başka akvaryumda olduğunu anlatan Çekici, yapışık balıkların diğer yavru balıklar gibi dünyaya geldiği söyledi. İlk bir ay balıkların yapışık olduğunu anlamadıklarını dile getiren Çekici, balıklar 2-3 aylık olduktan sonra yapışık olduklarını anladıklarını kaydetti. Çekici, Türkiye'de de bir ilk olan yapışık balıklara sahip olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Siyam ikizi balıkları satmayı hiçbir şekilde düşünmediğini belirten dükkan sahibi Çekici, balıkların yapışık olduğunu öğrenen birçok kişinin kendisine gelerek balıkları büyük paralar karşılığında satın almak istediklerini söylediklerini aktardı. Kendisine yapışık balıkları satın almak için 3-4 bin YTL teklif edildiğini anlatan Çekici, balıkları satmayı düşünmediğini ve kendisine ve akvaryum dükkanına gösterilen bu ilgiden memnun olduğunu söyledi. Siyam ikizi balıkların şu an 5 aylık olduğunu belirten Çekici, beslenmelerinin normal balıklar gibi olduğunu ve hiçbir hastalıklarının olmadığını söyledi. Çekici, balıklara yem verdikleri zaman alttaki balığın yemi yemediğini üstte bulunan balığın yemi ile beslendiğini belirtti. Çekici, balıkların tek solungaç yardımı ile beslendiklerini ve tahminen 15 yıl kadar yaşayabileceklerini söyledi. Balıklara herhangi bir isim bulmadıklarını ifade eden Çekici, balıkları satmayacağını ancak balıklara isim bulmak için bir yarışma düzenleyebileceklerini söyledi. Yarışma sonucunda balıklara en güzel ismi bulana da balık ve akvaryum gibi çeşitli hediyeler verebileceklerini ifade etti. Dükkan sahibi Çekici'nin kızı Betül Çekici de babasından balıklara kendi ismini vermesini istedi. Yapışık balıkların olduğu akvaryum dükkanına gelen meraklı vatandaşlar da yapışık balıkları yakından incelediler.

(DUY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title